Helgerød IL

Vil du gi din støtte til HELGERØD IDRETTSLAG?

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i HELGERØD IDRETTSLAG. Vårt organisasjonsnummer er 971318406. For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago. Gjennom å være grasrotgiver er du med på å oppfylle små og store drømmer for din grasrotmottaker.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

• Hos kommisjonæren

• Mobilspill

• Norsk Tipping sine nettsider

• SMS, send Grasrotandelen 971318406 til 60000

For mer informasjon se www.norsk-tipping.no

*For Multix, Oddsen og Instaspill gjelder annen beregning.

Helgerød Idrettslag
Postboks 1647 Kilen