Helgerød IL

Tennis

Helgerød Idrettslag har en grusbane som kan brukes av alle som bor i nærområdet, også sommergjester. For å spille må du ha medlemskap i idrettslaget og være medlem av tennis gruppa, enten individuelt eller hele familien.

Tennissesongen er fra 15. april til 15. oktober, dersom været og baneforhold tillater det.

Vi jobber med nytt bookingssytem. Nå booker man time på vår facebookside: Helgerød tennis. Book 1 time av gangen.

Priser treningsavgift HIL Tennis 2019

Voksen: 800,-
Junior (under 16 år): 500,-
Familie: 1100,-

I tillegg kommer medlemsavgift til Helgerød idrettslag. Barn; 300,- voksen: 400,- familie: 700,- eller støttemedlemskap pr. person 150,-

Sommermedlemskap koster 500,- pr. spiller inkl. sommer treningsavgift og sommermedlemskap. Gjelder for 01.07-15.08

Medlemmer kan ha med en gjestespiller å spille mot.
Gjestespilleren betaler 150,- pr. time på vipps til Helgerød tennis uavhengig om man spiller mot sommermedlem eller vanlig medlem.

Regler for banen:

• Kun medlemmer har tilgang til banen.
  • Døren til banen er låst med kode som oppgis ved betalt medlemskap-
  • Hele banen kostes etter endt time.
  • Forlat banen slik du selv ønsker å finne den.

Når man betaler får man tilsendt koden.

Kontakt: tennis@helgerod-il.no

Bilderesultat for helgerød tennis