Avslutning med suksess

Strålende vær og et fantastisk oppmøte

Etter hver endt sesong arrangerer fotballgruppa felles avslutning for lagene. Klokken 1100 strømmet det på med spillere, trenere, foreldre, besteforeldre, søsken og bygdinger på idrettsplassen. I et fantastisk vær ble det arrangert straffespark konkuranse. Helgerød mesterskapet i straffespark har blitt en tradisjon og i år ble det delt opp i 2 grupper, under og over 10 år. Milian og Andreas ble årets mestere mens dagens skudd ble tildelt Ella. Diplom og Premier fra Umbro ble gitt av de tidligere HIL spillerne Christoffer og Ingrid, som begge spiller i Sandefjord fotball. Det er utrolig gøy for barna at Christoffer og Ingrid tar seg tid til å delta på denne dagen. Klubben er veldig stolte over å ha to så flotte ungdommer med på laget, tusen takk.

Loddtrekning ble som vanlig en suksess. Mange premier og mange vinnere takket være alle som gav oss premier. Stor takk til: Sandefjord fotball, Carlsen Fritzøe, Teammate, Gjertsen Sport, Umbro, BK, Peppes Pizza og Skagerak energi .

En stor takk til Karina og Siv som sto for pølser, saft og kaffe. A-lagstrenere Paul Henrik og Nikolai for gjennomføring av straffespark. G16 spillere Håkon Elias og Marius for loddsalg og speaker. A-lags keeper Anders for strålende innsats som keeper i dagens mesterskap.                                                                                                                           Takk til Per Øyvind, Nikolai, Finn Thomas og Geir Vidar fra fotballgruppa for planlegging og gjennomføring.

Tusen takk til alle som deltok på dagen

Sportslig hilsen fra fotballgruppa                                                                                                                                                                                                                                    Glede, tilhørighet og aktivitet