UFF - fra folk til folk

Humanitært, Miljø og sysselsetting

Helgerød IL har UFF container. Containeren står på Meny Haslesenteret. Vi oppfordrer alle medlemmer å gi UFF klær som skal gis bort. Ved å hjelpe andre mennesker, spare miljø osv. bidrar du også til Helgerød IL da klubben får cashback som igjen brukes på aktivitet i nærmiljøet vårt.

Humanitært - I 2015 resulterte nordmenns giverglede i at 33,1 millioner kroner kunne bevilges til UFFs humanitære arbeid.
Miljø - Gir du 1 kilo tøy til UFF sparer du miljøet for 5 kilo CO2
Sysselsetting - UFFs aktiviteter sysselsatte totalt 21 årsverk i Norge i 2015. Tøyet fra Norge sysselsatte indirekte 215 årsverk gjennom sortering og salg i Øst-Europa. Det er også positive virkninger av salg av tøy gjennom UFF s søsterorganisasjoner i Afrika, som direkte sysselsetter drøyt 1000 mennesker og indirekte gjennom forhandlernettverk rundt 10.000 mennesker, hovedsakelig kvinner.

Les mer om UFF Norge her.