Vårdugnad

Helgerød IL inviterer til vårdugnad på Helgerød IPK Lørdag 06.04 kl.1100.

Tradisjon, dugnadsånd og en sosial formiddag er vi gode på i klubben. Vi inviterer alle i klubben og alle bygdinger til en hyggelig og sosial formiddag..
Gressbanen må rakes, søppel må plukkes og granulat må samles. Vi koker kaffe og ordner både kjeks, sjokolade og brus. Barna leker og spiller fotball mens vi voksne får den flotte idrettsplassen klar til sesongstart.

Vi håper at mange har lyst til å komme denne dagen. Vi prøver også å få tennisbanen åpnet for sesongen. Det er meget hyggelig å møtes, dugnaden er for alle som har lyst til å bidra. Kom alene, med familien eller hele nabolaget :) Vi holder på 2-3 timer.

Har du mulighet så ta med rake, spade, kost, trillebår

Gi informasjon videre.. vi håper å se dere

Spørsmål? fotball@helgerod-il.no

Helgerød IL