Den årlige felles fotballavslutningen for lagene

Lørdag 26.10 kl.1200 arrangerer fotballgruppa den årlige avslutningen... loddsalget er i gang

Lørdag 26.10 arrangerer fotballgruppa i tradisjonens tro felles avslutning for lagene på Helgerød. Nestleder i fotballgruppa, Stefan York Bentzen forteller om god stemning, gratis pølser, saft og kaffe. Loddtrekningen er meget populært og holdes selvsagt i år også. Mange flotte premier og som i fjor er hovedpremien familie sesongkort på Komplett Arena. Vi har fått mange andre fine premier også, blant annet fra Sandefjord fotball, Sandefjord bredband, BK , Umbro og Teammate.
Vi takker alle sponsorer for fotballsesongen 2019, vi er veldig takknemlig for å ha dere med på laget alle sammen.

- Helgerødmester i straffespark
- Loddsalg
- Kamp: spillere VS trenere/lagledere
- Pølser, kaffe og saft
- Åpen kiosk med 50% på alle varer

Loddslaget er i gang... vipps Helgerød il kiosk. 10kr pr. lodd.

Ta med familie og bli med på en hyggelig dag på Helgerød. Samarbeidslagene, sponsorer og andre bygdinger er selvsagt hjertelig velkommen