Tidenes sesong for jentene fra Helgerød-Gøif

En fantastisk uke for jentene med 3 seriemesterskap av 3 mulige

Tirsdag 15 oktober - dagen var kommet. Hvilket lag i regionen (Vestfold, Telemark og Buskerud) gikk til topps i J17 Interkrets. Helgerød / Gøif tok imot Nanset til den siste og avgjørende kampen. Ved uavgjort i denne kampen ville Kragerø bli interkretsmestere. Med seier i denne kampen ville vinner bli Interkretsmester. Etter 90 minutter var det Gøif/Helgerød som kunne juble og ta imot beviset på at de er interkretsmestere 2019.

Søndag 20.10 spilte jenter 13 finale i Obos cup for jenter 13. Jentene som fortsatt har kamper igjen å spille i serien ligger foreløpig på en 2 plass på tabellen. Søndag var det duket for finale i Obos cup. Borre stikker av med seieren denne gangen men vi gratulerer jentene med 2 plass og lykke til med siste kamp i serien som Borre allerede har vunnet. De unge jentene er knallgode og det er moro å følge med.

Mandag 21 oktober....Seriefinale med damene i 4 divisjon.
Etter er trå start på kampen og 3-0 bakpå til pause reiste jentene seg og i 75. minutt satt første nettkjenning for de unge damene 👏
Tiden var knapp, men jentene snudde kampen og gikk til slutt av banen på stillingen 3-4 over Teie som ender serien på en sterk 2 plass med kun 2 poeng bak Helgerød-Gøif
For et lag, for et trenerteam og for noen flotte jenter. Tusen takk for god underholdning og gode verdier ⚽️

Men ikke nok med dette...onsdag 23 oktober spiller jenter 17 seriefinale i j17 7er.
Jenter 17 som tidligere denne uken ble interkretsmestere stiller også lag i 7er serien for J17. Onsdag kveld sikret de seg førsteplassen og blir seriemester i j17 7er. Laget har ennå en kamp å spille men etter seier mot Andebu sikret de seg allerede «gullet»

Gratulerer til laget og trenerapparat. Dette er meget imponerende og vanvittig morro.
Ikke farlig å si at Helgerød-Gøif jentene er best 🏆
3 seriemesterskap og en 2 plass i Obos cup på 1 uke sier jo litt... Gratulerer igjen alle jenter og trenerteamene

Jenter 13

Damelaget