Flott avslutning lørdag

Mange møtte opp til den årlige avslutningen med fotballgruppa

Den årlige avslutningen ble nok en gang gjennomført med suksess. For at et arrangement skal bli vellykket trengs både spillere, trenere, lagledere, fotballgruppa og frivillige som stiller opp. Karina, Ingrid og Siv sørget for varm kaffe, pølser og saft fra kiosken. Mange pølser og tilbehør skulle ordnes. Det var ikke noe problem for jentene som med glede ofret en lørdag i kiosken på Helgerød. Tusen takk!

Straffespark hører med. Før turneringen starter er allerede de fleste barna i gang med øving. Latter og diskusjoner på hvem som stikker av med den gjeve prisen høres godt,
9 år gamle Milian forteller før turneringen at han vant i fjor og kommer nok til å vinne i år også, vinner ikke han, tror Milian at kompisen Oliver tar "gullet" Det viser seg å være kloke ord, for Milian vinner foran kompis og lagkamerat Oliver og kan for 2 året på rad kalle seg helgerødmester.
I klassen over 10 år var det veldig mange deltagere. Mange gode skudd og redninger! I målet står Andreas og i finalerunden er det lillebror Fredrik som skal skyte. Storebror som er en meget god keeper er sjanseløs og lillebror sikrer dermed seieren og blir Helgerødmester i straffespark 2019

Når man arrangerer Helgerødmesterskap må både trenerveileder og kretsdommer være på plass. Nikolai som også er hovedtrener for a-laget er med å arrangere. Dette gleder vi oss veldig til hvert år forteller den fotballglade mannen som er å se på banen omtrent hver dag. Håkon Elias (dommer`n) spiller på a-laget ved siden av å være en super god dommer.

Kamp mellom spillere og trenere. Kampen ender til slutt 5-4 til spillerne. SF spiller Christoffer er med på laget sammen med trenerne...rødt kort og dermed var det gode muligheter for spillerne til å score. Det skal sies at dommeren var ikke helt våken når laget telte 5 spillere for mye på banen.
På bildet ser du feiring av et fantastisk mål av Nikolai.. en halv-brasse som kun få kan gjøre...
Tusen takk til Helgerødgutten Christoffer som kommer på banen. Han er et flott forbilde for barna og stiller alltid opp når klubben spør...stas!

Trener for B- laget, Anders er speaker hele dagen å sørger for artige kommentarer og roper opp vinnere på loddtrekningen. Geri Vidar har tatt på seg fin lua si som han kun bruker ved spesielle anledninger. Geir Vidar sitter i fotballgruppa og har full kontroll på trekningen. Stefan York Bentzen, nestleder i fotballgruppa gir premier til de heldige.
Mange flotte premier og vi må samtidig takke Sandefjord fotball, BK, Sandefjord Bredband, Umbro og Teammate for flotte premier.

Varm kaffe smaker godt på høstdager. Christine med den flotte lua er også vår cup-dronning. Ønsker du å være med i cupgruppa så må du ikke nøle med å ta kontakt med den hyggelige damen. I cupgruppa er det nemlig plass til flere :)

Helgerød har spreke trenere. Til og med leder i hovedlaget, Pål Reinert må ut i kamp.

Tusen takk til alle som stilte opp og til alle som bidro. Vi ses på HIL
Hilsen fotballgruppa